Moneybrother och Stor till Olssons brygga

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Artisten Moneybrother (Anders Wendin),
Foto: Christine Olsson/TT
Olssons brygga i Arvika fyller på sitt sommarprogram med bokningar av Moneybrother och Stor.

Hiphopartisten Stor (Ulises Infante Azocar) kommer till Olssons brygga den 15 juni medan Anders Wendins Moneybrother uppträder den 20 juli. Bägge artisterna blev kända för den breda massan genom tv-programmet “Så mycket bättre”.

Sedan tidigare är 2 Blyga Läppar, LBSB, Björn Rosenström och Victor Leksell klara för spelningar på Olssons brygga i sommar.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.