Få tillgång till plusartiklar på alla våra sajter - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Fredag, 19 januari - vecka 3
Värmlands affärer

Vi älskar Värmland!

-
-KRÖNIKA:
Foto: Peter Bäcker

Vi älskar Värmland och vill på olika sätt vara med och bidra till att Värmland blir en bättre plats för både företag och invånare.

Artikeln fortsätter efter annonsen

Vi tycker att Marknadsföreningens arbete och nätverk som kulminerar i Guldvargen är ett viktigt bidrag i detta. Guldvargenfesten sätter guldkant på allas vår gemensamma strävan efter att nå ut med våra budskap och öka lönsamheten för våra kunder och för oss själva. Kan vi på Värmlands Folkblad bidra till ännu bättre resultat tänker vi göra det. Ett bidrag är att ge ut lokala, seriösa och trovärdiga produkter som ger läsaren aktuella nyheter som rör och berör. Vi har högt till tak och låter olika åsikter komma till tals i debatten. Hos oss finns reportagen som förgyller vardagen, de överraskande porträtten av spännande människor, de vassaste krönikörerna och de mest uppseendeväckande bilderna.

Våra kanaler är omtyckta, uppskattade och viktiga informationskanaler för näringslivet i regionen. De är också efterlängtade, exklusiva kanaler som för fram ditt kommersiella budskap direkt till beslutsfattarna hos företagen runt om i länet. Vi vet att våra annonsörer får valuta för sina pengar när de annonserar i våra tidningar. Det känns bra att kunna vara en del av värmländska företags lönsamma affärer.

Att vara partner till Guldvargen är självklart för oss. Att göra en egen tidning, för alla oss som deltar i Guldvargen och i Marknadsföreningens nätverk, var också självklart.

Välkommen att tala med oss om du vill få bra resultat i din marknadsföring.

Rätta oss
1 / 1

Rikard Mäkitalo Försäljningschef

Aktuell artikel (1 av 1)
Vi älskar Värmland!

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!