Få tillgång till plusartiklar på alla våra sajter - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Onsdag, 17 januari - vecka 3
Värmlands affärer

Handelskammaren vässar nätverken

I möten mellan människor görs affärer och nya samarbeten och idéer ser dagens ljus. Men hur går det egentligen till? Och hur kan vi som handelskammare skapa en bra arena för er medlemmar att mötas på? Som underlättar möten - både planerade och oväntade - och som i slutändan genererar fler och bättre affärer?

Artikeln fortsätter efter annonsen

Under hösten vässar Handelskammaren våra nätverksträffar ännu mer. I vårt branschöverskridande nätverk av 1100 företag från hela Värmland vill vi ge dig de allra bästa möjligheterna att knyta nya kontakter och vårda befintliga, göra affärer, testa idéer, inspireras och utvecklas.

Genom önskemål och inspel från hundratals möten med er medlemmar, utvärderingar av våra aktiviteter och genom att lära av andra nätverksarenor formerar vi nu om våra aktiviteter. Det innebär att du under hösten kommer att uppleva mer interaktiva event, med ännu mer fokus på möten och erfarenhetsutbyte.

Vi fortsätter att digitalisera våra möten och i höst kommer du att få ut ännu mer av våra aktiviteter genom vår app - "Handelskammaren Värmland - Bättre möten". Denna app är ett verktyg med många möjligheter för dig som vill vara mer delaktig och skapa fler affärsmöjligheter under våra möten. Appen erbjuder bland annat möjlighet att söka bland och kommunicera med andra deltagare före, under och efter mötet, delta i olika barometerundersökningar, skicka in frågor till panelen samt fördjupa sig mer inom ämnet.

– Med hjälp av appen kan vi skapa så mycket mer kring ett event. Att man inte bara dyker upp, sitter och lyssnar och går hem. Vi skapar ju våra seminarier, nätverksträffar och utbildningar för att vi ska träffas, göra affärer, utbyta erfarenheter och ta med oss något från själva eventet. Vi hoppas och tror att appen kan vara ett spännande och bra sätt att göra detta på, säger Ingela Larsson som är kommunikationsansvarig på Handelskammaren.

Rätta oss
1 / 1

Aktuell artikel (1 av 1)
Handelskammaren vässar nätverken

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!