Få tillgång till allt innehåll på webben - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Tisdag, 24 oktober - vecka 43
Karlstad

Ulrika Obstfelder Peterson lämnar VF

Värmlands Folkblads vd Ulrika Obstfelder Peterson går vidare till en ny vd-post för Länsförsäkringar i Värmland, där hon efterträder Ulf W Eriksson som går i pension under våren.
Artikeln fortsätter efter annonsen

– Det känns både tråkigt och roligt. Det är inte enkelt att ta ett sådant här beslut att välja att lämna en arbetsplats med människor jag varje dag uppskattat att arbeta med. Jag har arbetat på VF i åtta år och det är det längsta jag varit på en och samma arbetsplats. Jag fick ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till eftersom jag gillar att jobba och bo i Värmland. Nu går jag vidare till en ny utmaning, säger Ulrika Obstfelder Peterson.

Ulrika Obstfelder Peterson började som försäljningschef på VF och efter två år tog hon över vd-posten och hon är stolt över att tillsammans med personalen på VF skrivit mediehistoria.

– Tillsammans i Mediehuset VF har vi arbetat för och visat att det går att vara en självständig andratidning. Nu byter jag bransch igen och det blir en spännande utmaning. Länsförsäkringar liknar mycket av de vi står för på VF. De liksom VF arbetar med nära relationer till kunderna här i Värmland. Länsförsäkringar är ett starkt och välskött varumärke med kompetenta medarbetare och jag ser fram emot att bli en del av verksamheten, säger Ulrika Obstfelder Peterson.

– Ulrika är ett naturligt val med sitt breda kontaktnät i Värmlands näringsliv. Hon har dessutom visat utmärkta ledaregenskaper i sina tidigare uppdrag. Ulrika har goda kunskaper om den digitala utmaningen vi står inför och hon kommer att vara en stor tillgång för företaget, säger Patrik Sandin, styrelseordförande Länsförsäkringar Värmland.

Ulrika Obstfelder Peterson kommer att arbeta på Mediehuset VF fram till våren 2017, något exakt datum när hon lämnar sitt uppdrag vid Mediehuset VF är ännu inte klart.

Rätta oss
1 / 1
Ulrika Obstfelder Peterson lämnar VF och blir ny vd för Länsförsäkringar i Värmland.
Aktuell artikel (1 av 8)
Ulrika Obstfelder Peterson lämnar VF

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!