Få tillgång till plusartiklar på alla våra sajter - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Måndag, 23 april - vecka 17
Karlstad

Premiär för Bakluckeloppis lockade tusentals

Det var trångt med plats, både för bilar, säljare och besökare på Norra fältet på söndagen när det var premiär för Bakluckeloppisen.
Artikeln fortsätter efter annonsen

Vägen från fram till Sandbäckstjärn var kantat av privatpersoner som hade allt möjligt till försäljning när Bakluckeloppisen hade premiär på söndagen. Det var ett sort utbud av prylar, prydnadssaker, kläder, leksaker, glas, serviser, mattor, skivor och verktyg. Det var inte många ytor som var lediga och mycket folk vandrade runt i hopp att göra det där speciella fyndet.

Kristoffer Askstrand från Karlstad, med familj, hade laddat upp med diverse prylar som de inte hade någon användning för längre. De var på plats vid niotiden och bara någon timme efter att Bakluckeloppisen hade öppnat hade de inte många av sina saker kvar till försäljning.

– Vi har varit här förut och sålt lite prylar. Men så mycket folk som det är idag har jag nog inte sett förut. Vi har snart inga saker kvar att sälja. Det som man tror ska gå bra till exempel glas och ljusstakar har inte gått att sälja alls. Däremot den elektronik vi hade med gick väldigt snabbt att sälja. Jag tycker det är jätte bra att våra prylar kan komma till användning hos någon annan istället för att vi slänger det, säger Kristoffer Askstrand.

Petra Sköld och hennes dotter Olivia, var på bakluckeloppisen främst för att hitta lite kläder till Olivia. De hade gjort en del fynd och gick hem med två kassar med "nya" kläder.

– Det är kul att gå runt och titta och vi gjorde en del fynd. Olivia hittade bland annat en tunika som hon tyckte mycket om, säger Petra Sköld.

Rätta oss
1 / 7
Premiärdagen för Bakluckeloppis på Norra fältet i Karlstad lockade många besökare. Säkert var besöksiffrorna höga och det är inte otroligt att det var över 1 000 personer om inte med som var där under dagen.
2 / 7
Kristoffer Askstrand och sonen Neo, från Karlstad hade laddat upp med diverse prylar som de inte hade någon användning för längre. Försäljningen hade gått bra och bara efter någon timme hade de inte många varor kvar till försäljning.
3 / 7
Petra Sköld och hennes dotter Olivia, var på Bakluckeloppisen främst för att hitta lite kläder till Olivia. De hade gjort vissa fynd och gick hem med två kassar med "nya" kläder och en leksakshäst.
4 / 7
Det gick att göra många fynd och det var ett sort utbud av prylar för alla smaker.
5 / 7
Utefter vägen fram till Sandbäckstjärn var det fullt av försäljare och det var nog svårt att hitta en plats som var ledig för de säljare som var sent ute.
6 / 7
7 / 7
Aktuell artikel (1 av 6)
Premiär för Bakluckeloppis lockade tusentals

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!