Få tillgång till plusartiklar på alla våra sajter - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Onsdag, 20 juni - vecka 25
Torsby

Sommaröppet på apoteket

Det blir inte helstängt på Apoteket i Likenäs i sommar.

Fem dagar under tre veckor håller man öppet.

– Vi har vänt på alla stenar vi kan och är glada över att vi nu lyckats hitta några lösningar för att hålla lite mer öppet under sommaren, säger Andreas Rosenlund, informationsdirektör på Kronans Apotek.

Artikeln fortsätter efter annonsen

Det är, enligt ett pressutskick, en farmaceut som hört av sig och kan ställa upp några dagar under sommaren vilket gör att apoteket hålls öppet fem dagar under veckorna 25-27.

– Vi är oerhört tacksamma till den farmaceut som hörde av sig och kan ställa upp några dagar under några veckor som vi annars hade behövt hålla helt stängt. Vi kommer så klart även att fortsätta vårt sökande efter farmaceuter som kan täcka upp övriga veckor, säger Andreas Rosenlund i pressmeddelandet.

LÄS MER:Kronan föll i Likenäs

Man meddelar också att man sätter in fler åtgärder under sommarperioden, som att Kronans Apotek levererar läkemedel till hela Klarälvdalens kommunala inrättningar och äldreboenden två gånger i veckan, samt att man samarbetar med vårdcentralen i Likenäs för att tillgodose dem som behöver akutmediciner.

– Vi har vänt på alla stenar vi kan och är glada över att vi nu lyckats hitta några lösningar för att hålla lite mer öppet under sommaren. Tillsammans med vårdcentralen i Likenäs kommer vi även att kunna se till att patienter som behöver tillgång till akutmediciner ska kunna få det, säger Andreas Rosenlund.

Fakta | Öppettider i sommar

Vecka 25: Onsdag den 20 juni.

Vecka 26: Tisdag den 26 juni och torsdag den 28 juni.

Vecka 27: Tisdag den 3 juli och torsdag den 5 juli.

Rätta oss
1 / 1

Therese Lönnroth var en av de många som var irriterade när det meddelades att Kronans Apotek skulle hålla helstängt i sommar.

Aktuell artikel (1 av 8)
Sommaröppet på apoteket

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!