Få tillgång till plusartiklar på alla våra sajter - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Fredag, 19 januari - vecka 3
Nyheter

VF:s mångårige fotograf Håkan Strandman har knäppt tusentals bilder under året som har gått. Stora och små händelser, glädje och sorg, hopp och förtvivlan i en salig blandning.

Här är några av hans favoriter från 2017.

1 / 8

De kom, de sågs, de segrade. Åtminstone hördes det att Johan Thell, i full frihet, och hans kamrater från Helsingborg var på plats i Charlottenberg.

2 / 8

Två mål och en assist från Joel Eriksson Ek hjälpte Färjestad att slå ut Djurgården och ta sig vidare till kvartsfinal.

3 / 8

Att skjuta pilbåge är svårt. Att göra det på en hästrygg i full galopp? Det är en ännu större utmaning. Beridet bågskytte är en sport på frammarsch och familjen Strömberg Håkans har byggt en egen anläggning på sin gård utanför Fagerås.

4 / 8

Det började med ett tips till journalisten Dan Josefsson. Svt sände Dokument inifrån en serie i tre delar om mordet på Kevin i Arvika 1998. För första gången träder de två bröderna fram som pekades ut ha dödat Kevin.

5 / 8

Färjestad fick en kanotstart på säsongen med en paddeltur på sjön Visten. Nyförvärvet Dick Axelsson tog plats i fören i vinnarbåten.

6 / 8

Vi befinner oss vid Skallbäcken, en bit norr om Grundsjön mitt emellan Torsby och Lekvattnet. Två våtmarksområden uppströms kalkas regelbundet och nu ska Urban Nyqvist och Jonatan Johansson, båda iklädda vadarbyxor, undersöka hur detta påverkar kvaliteten på vattnet som rinner därifrån.

7 / 8

Mads Östberg hoppade längst vid Colins Crest under Svenska rallyt 2017. Jari-Matti Latvala vann dock rallyt totalt.

8 / 8

Från frukost till hemgång – VF-sporten hängde med höjdhoppsstjärnan Sofie Skoog hela vägen

21.40- hemgång med sambon Daniel Nilsson "Nu ska vi käka middag - om en kvart kommer jag att vara vrålhungrig. Tävlar man på kvällen är det många timmar sedan man åt lunch

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!