Få tillgång till plusartiklar på alla våra sajter - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Söndag, 22 april - vecka 16
Karlstad

Krydda sexlivet med ingefära

Lite färsk ingefära i anus? Eller pisk med godissnören? BDSM kan se ut på många olika sätt, och det berättade sexinspiratören Marika Smith om för intresserade i Karlstad på fredagskvällen.– Många gör det redan och steget är inte svårt att prova om man vill.
Artikeln fortsätter efter annonsen

BDSM är ett samlingsnamn för en grupp erotiska tekniker: bondage och disciplin, dominans och underkastelse, sadism och masochism. På fredagen föreläste sexinspiratören Marika Smith på Karlstads universitet om BDSM för nyfikna, en slags introduktion till härligheten.

– BDSM är jättestort och många är nyfikna. Men fördomen är att det är svårt att ta sig dit. Många känner att det är en annan värld som man måste ha en massa dyra grejer till, men så är det inte.

På bordet framför Marika Smith ligger allsköns attiraljer som är både billiga och enkla att få tag på – ett paket godissnören som flätats ihop till en piska, exempelvis. Och en bit färsk ingefära som kan föras upp i anus.

– Den använder man för att det ska svida, säger Marika Smith.

En av deltagarna är Fox Foxhage:

– Jag jobbar med sexuell hälsa och är med i ett projekt för unga och psykisk hälsa. Som en del i det kommer vi att utbilda ungdomsmottagningen personal i sexologi där ett av blocken ska handla om BDSM och hälsa, så jag är här för att få lite inspiration, säger han.

En annan deltagare berättar att hon utövat BDSM i ett par år.

– Jag var nyfiken på vad hon hade att säga. Det här var grundligt och en bra väg in och jag tänker att det är mer för någon som aldrig provat innan, eller bara lite. Om man introducerar saker som att bli hängt med krokar i huden för någon som aldrig hört talas om BDSM, då kan ju det verka jätteläskigt.

Marika Smith hoppas att fler ska prata mer om sex och BDSM.

– Och nästa gång man ser ingefära kan man säga ”Hon den där tjejen sa att man skulle köra upp den i röven!” Då har man fått igång ett samtal!

Rätta oss
1 / 1
Fox Foxhage och sexinspiratören Marika Smith botaniserar bland möjliga BDSM-prylar. Varför inte göra en piska av godissnören, exempelvis?
Aktuell artikel (1 av 6)
Krydda sexlivet med ingefära

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!