Fredag, 22 september - vecka 38
Munkfors

Startskott för kvittotävlingen

Foto: Munkfors kommun

Kvittotävlingen Köptrogen i Munkfors har varit en stor succé sedan starten för två år sedan. Nu är det dags igen.

– Det gäller att vi som ortsbor handlar så mycket vi kan lokalt för att de ska finnas kvar, säger kommunalrådet Mathias Lindquist (S).

Artikeln fortsätter efter annonsen

Mellan den 16 december och den 16 maj kan du handla lokalt i Munkfors och de tävlande ska spara tio kvitton värda minst 50 kronor från tio olika butiker och har då möjligheten att vinna ett presentkort värt 10 000 kronor i finalen som avgörs i samband med nationaldagsfirandet den 6 juni. Presentkortet i sin tur kan endast användas i de butiker som ingår i tävlingen och bakgrunden till hela tävlingen är en samverkan mellan Munkfors kommun och den lokala handeln.

– Den är viktig för det fortsatta utbudet, servicen, attraktionskraften och för att företagarna ska kunna fortsätta driva sina butiker, i en liten kommun. Det gäller att vi som ortsbor handlar så mycket vi kan lokalt för att de ska finnas kvar, säger kommunalrådet Mathias Lindquist (S) i ett pressutskick.

Förutom vinstpriset delas det även ut ett hederspris till den som har samlat på sig flest antal kvitton.

Rätta oss
1 / 1

Tävlingen är ett samarbete mellan kommunen och den lokala handeln, här ses Maria Johansson, Mia's, Birgitta Svensson, turism- och näringslivschef, Mathias Lindquist (S), kommunalråd, och Jörgen Falk, Lerins.

Aktuell artikel (1 av 8)
Startskott för kvittotävlingen

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!