Fredag, 22 september - vecka 38
Munkfors

Sommarutställning utmanar jantelagen

Foto: Peter Bäcker

14 konstnärer med olika uttryck och stilar som visar upp det bästa de har. Så ser upplägget ut inför sommarens stora utställning på Laxholmen.

Artikeln fortsätter efter annonsen

TBTH – The best they have, alltså det bästa de har. Det blir temat för årets utställning på Laxholmen i Munkfors, än en gång under ledning av Hans Westlund som arrangerade förra årets sommarutställning.

– Min idé till temat TBTH - the best they have, var att konstnärerna skulle få avgöra själva vad som är det bästa de har att visa upp. Ge jantelagen en liten känga och visa att det går att tro på sig själv, säger Hans Westlund i ett pressmeddelande.

Liksom förra sommaren deltar Hans Westlund själv i utställningen tillsammans med Tone Behncke, Adam Hedin, Maria Elander, Ida Henriksson, Alf Woxnerud, Roine Magnusson, Björn Molin, David Hed, Anna Andersson, Nino Ramsby, Niki Merimaa, Annica Penttinen och Ismael Ataria.

– Alla utvalda är väldigt bra på olika vis. Det är 14 konstnärer med varierande tekniker och uttryckssätt som kommer att bli som en stor påse gott och blandat.

Sommarutställningen har vernissage den 17 juni och är öppen hela sommaren.

Rätta oss
1 / 1

Laxholmen, Munkfors.

Aktuell artikel (1 av 8)
Sommarutställning utmanar jantelagen

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!