Få tillgång till plusartiklar på alla våra sajter - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Onsdag, 17 januari - vecka 3
Kultur och Nöje

"Det är något speciellt med Kärrbackstrand"

Foto: Håkan Strandman

Längs med riksväg 62 norr om Sysslebäck ligger den lilla byn Kärrbackstrand. Under flera års tid har fotografen och konstnären Annika Eriksdotter arbetat med en fotobok om platsen och dess få invånare, ett strävsamt arbete då hon har intervjuat och porträtterat varenda en.

– Alla människor är värda att lyftas fram men jag har valt de i Kärrbackstrand, säger hon inför vårens bokdebut.

Plus - för dig som är prenumerant!

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till Plus på alla NWT-koncernens sajter: vf.se, nwt.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Redan prenumerant?

För fler bilder, logga in för Plus
1 / 1

"Jag kan känna att det finns ett värde i att berätta den vanliga människans berättelse. De har valt själva vad de vill berätta om och många kan nog känna igen sig. De som bor där är inte ensamma om att ha förlorat ett barn eller den man levt med, eller om glädjen över att ha fiskat upp en lax på fem och ett halvt kilo", säger Annika Eriksdotter om boken "Kärrbackstrand: en fotografisk berättelse".

Aktuell artikel (1 av 8)
"Det är något speciellt med Kärrbackstrand"

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!