Få tillgång till allt innehåll på webben - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Torsdag, 19 oktober - vecka 42
Krönikor

Om att inte sakna landslags-Zlatan

"någon rolig snubbe ifrågasätter om Sverige fortfarande är bättre utan Zlatan".

Artikeln fortsätter efter annonsen

Det kom som ett brev på posten, fast det är ju inte alltid den kommer fram har jag förstått så jag får nog formulera om det uttrycket – det kom som en manlig Nobelpristagare i oktober. I halvtid och efter att Sverige näst intill körts över av Nederländerna i tisdagskvällens VM-kvalmöte kom det högst väntade inslaget på sociala medier – någon rolig snubbe ifrågasätter om Sverige fortfarande är bättre utan Zlatan. Den här gången var det överraskande nog en person som agerar fotbollsexpert och som har en hygglig aktiv karriär bakom sig också, vilket förvånar.

Han om någon kan jag tycka borde ha förstått att det här var en match utöver det vanliga, hur ofta annars går du in till en match och har råd att torska med 6–0?

Nu gick det ju vägen, och jag såg för övrigt ingen tweet från nämnda expert i halvtid i lördags när Sverige, utan Zlatan, gjort tre mål på ett visserligen dåligt Luxemburg, men så vitt jag kan minnas togs det inga såna storsegrar under Zlatans era i landslaget. Inte heller har landslagets spel och insatser hyllats så väldeliga som det, med rätta, har gjorts under det här kvalet.

Nu väntar två spännande playoffmatcher, förhoppningsvis mot Danmark, och fortsätter allt gå vägen för Janne Anderssons landslag väntar ett sensationellt VM i sommar.

Utan Zlatan.

Rätta oss
Aktuell artikel (1 av 8)
Om att inte sakna landslags-Zlatan

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!