Få tillgång till plusartiklar på alla våra sajter - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Onsdag, 23 maj - vecka 21
Krönikor

En olycka kommer sällan ensam...

Det är en för mycket använd klyscha men just nu kommer jag inte på någon bättre.

Artikeln fortsätter efter annonsen

I min förra krönika skulle jag "bara" till campingen och ställa i ordning husvagnen och förtältet. Det blev självklart inte bara och vi är fortfarande bara halvvägs till klara. Avloppsslangen som jag bara skulle korta av, krånglade mer än nödvändigt tills en granne ryckte in med en ny slangklämma.

I förtältet har vi ett golv som ligger kvar året runt, under en presenning. När jag bara skulle ta bort det, visade det sig att det var både trasigt och fuktigt. Så nu för det stå och torka till nästa vända.

I husvagnen har vi en hittills ganska ovanlig toalett. Det är en så kallad förbränningstoa som bränner bort avfallet med gasol och inte behöver några miljöbelastande kemikalier. Det är en norsk innovation som är populär bland deras "hytter". Det finns även en variant som förbränner med el. Vår toa var trasig från början i höstas men fick den åtgärdad på garantin. Nu är han lika trasig igen och vi väntar bara på serviceteknikern.

Jag besökte tidigare Storhöjden i Filipstad, som ni kanske har läst. Då fick jag följa med på en tur i det flera våningar höga utsiktstornet. Jag hade träningsvärk i låren hela helgen efter det. Lite förkylning eller pollen som grädde på moset så blir toleransnivån ännu sämre. När ni läser detta hoppas jag att jag har kommit hem från vår andra vändan till campingen med roligare besked. Bara för det börjar min tand värka igen också...

Rätta oss
Aktuell artikel (1 av 8)
En olycka kommer sällan ensam...

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!