Få tillgång till allt innehåll på webben - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Söndag, 22 oktober - vecka 42
Kristinehamn

Grov misshandel i parkeringshus

Gav sig på 31-årig man
Foto: Mats Zetterberg

Den 31-åriga mannen skulle bara parkera sin bil och tutade på ett par ungdomar som stod i vägen. Då kom de tillbaka med 17 personer till som misshandlade honom i parkeringshuset Lyran under torsdagskvällen.

Artikeln fortsätter efter annonsen

Polisen i region Bergslagen har fått in två anmälningar om grov misshandel som skulle ha skett efter 17-tiden i parkeringshuset Lyran i Kristinehamn.

– Det är ett större bråk som skett där. En målsägande, en 31-årig man, skulle parkera i huset och då stod tre ungdomar i vägen. De flyttade inte på sig och då tutade mannen på dem så de gick undan, säger Bjarne Andersson, stationsbefäl vid Karlstadpolisen.

Mannen blev dock orolig för att ungdomarna skulle förstöra hans bil och gick tillbaka till platsen.

– Då kommer de här med ett stort antal personer, närmare 20, och ger sig på honom med sparkar och slag. Han lyckas freda sig och lyckas lämna platsen med blodvite och smärta som följd. Sedan är det lite stökigt.

Polisen har nämligen fått in en motanmälan på 31-åringen som även han är misstänkt för grov misshandel.

– Målsägande där, en 17-årig man, säger att hans lillebror blivit jagad och att han då konfronterat den misstänkte. Han blir då slagen i bakhuvudet och vittnesuppgifter säger att gärningsmannen hade ett knogjärn som tillhygge.

– När jag läser anmälan är det främst de här två personerna som är inblandade, den ena är misstänkt i den ena anmälan och tvärtom.

Rätta oss
1 / 1

Parkeringshuset Lyran.

Aktuell artikel (1 av 8)
Grov misshandel i parkeringshus

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!