Fredag, 22 september - vecka 38
Karlstad

Premiäröppning för Net on Net

Foto: Helena Dahlgren

På fredagsmorgon slog Net on Net upp portarna på Bergviks köpcenter. Många köpsugna kunder köande framför dörrarna tidigt på morgonen för att göra fynd.

Artikeln fortsätter efter annonsen

Det var i början av mars som Siba stängde sin butik för att omorganiseras till det nya konceptet Net on Net. På fredagen var det dags för premiär och under hela helgen erbjuder varuhuset sina varor till bra priser.

– Det var köer utanför innan vi öppnade och det verkar som värmlänningarna gillar konceptet. I dag känns det som en väldigt bra dag. Det som bland annat är nytt är att vi ny säljer komponenter till datorer, så du kan bygga din egen dator, säger Sebastian Samuelsson, varuhuschef Net on Net på Bergviks köpcenter.

Sebastian Samuelsson var tidigare varuhuschef vid Siba och de 15 personerna som arbetar i den nya butiken arbetade tidigare även de på Siba.

Net on Nets utbud finns att handla via nätet för att sen hämta det i butiken, handla på nätet och få varorna hemlevererade eller handla direkt i varuhuset.

– Prismässigt så ligger vi lägre på många varor än våra konkurrenter. Det kan du lätt kolla via prisjakten och det kan du göra vid kassan innan du betalar för din vara. Det nya konceptet erbjuder våra kunder ett större urval av varor och allt står framme i hyllorna, berättar Peter Andersson, försäljningschef Net on Net.

Rätta oss
1 / 1

Varuhuschefen Sebastian Samuelsson och försäljningschefen Peter Andersson välkomnar in i det nya varuhuset Net on Net på Bergvik.

Aktuell artikel (1 av 8)
Premiäröppning för Net on Net

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!