Få tillgång till plusartiklar på alla våra sajter - endast 1 krona första månaden!

Till erbjudande
Onsdag, 17 januari - vecka 3
Hem och Inspiration

Badrummet - en social samlingspunkt

Liksom köket är badrummet något man investerar i som ska hålla länge. Därför har det tidigare inte händ så mycket när det gäller trender. Vad som däremot hänt den senaste tiden är att badrummet alltmer blivit en social samlingspunkt, en plats för mingel.

Artikeln fortsätter efter annonsen

Badrummet är inte längre enbart en plats för tvätt, dusch och toalettbesök. I inredningsreportage, i bloggar på nätet och reklamen ses alltmer möblerade badrum. Här finns bekväma stoppade fåtöljer, speciella möbler utformade för badrum och nackkuddar för badkaret så att man kan ligga länge och njuta.

Det sociala badrummet avspeglar sig inte minst när det gäller att det ska finnas två hoar, eller handfat. Här ska vi stå sida vid sida och umgås medan vi gör oss redo för dagen, kvällen eller natten.

Badrummen blir allt större, liksom badkaren. Även här med möjlighet att umgås. Svenskarna tillbringar omkring en timme i genomsnitt i badrummet, alltså är det ett viktigt rum. Det märks även på att många leverantörer satsar alltmer på smart och snygg förvaring.

Om man inte vill göra om hela badrummet kan det räcka med att byta vissa detaljer för att få ett nytt stuk. Det kan till exempel vara att byta kranar, toasits eller att måla fogarna mellan kakel eller klinkers.

Rätta oss
Aktuell artikel (1 av 1)
Badrummet - en social samlingspunkt

Dela på facebook

Läs Värmlands Folkblad i digitalt format - redan idag

Du får dagens, gårdagens eller förra veckans tidning - direkt i din mobil eller surfplatta

Jag vill prenumerera!