Hoppa till huvudinnehållet

Målfest när Munkfors krossade Åmål

Publicerad:
IFK Munkfors vann mot Åmåls SK
IFK Munkfors vann mot Åmåls SK

Munkfors hade inga problem med Åmål i hockeytvåan västra C herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 12-1 (5-1, 4-0, 3-0).

– Skönt med lite islossning för grabbarna. En svår match för Karl-Oskar i målet men han löser det på ett mycket bra sätt, kommenterade Munkfors tränare Olof Nilsson efter matchen.

I första perioden var det Munkfors som var starkast. Laget vann perioden med 5-1.

I andra perioden var Munkfors starkast och gick från 5-1 till 9-1 genom två mål av Lucas Berg, ett mål av Victor Augustsson och ett mål av Hedi Fatnassi i mitten av perioden. Det var bara början för Munkfors. Munkfors fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12-1. Målen i sista perioden gjordes av Victor Augustsson, Benjamin Trust och Simon Peteri.

Benjamin Trust gjorde ett mål för Munkfors och spelade dessutom fram till sex mål, Hedi Fatnassi stod för ett mål och fyra assists, Alexander Andersson gjorde ett mål och två målgivande passningar, Victor Augustsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål, Adrian Davidsson hade tre assists, Simon Peteri gjorde två mål och ett målgivande pass och William Johannesson gjorde ett mål och två målgivande passningar.

För Munkfors gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Åmål är på femte plats.

Nästa motstånd för Munkfors är Karlskoga IK. Lagen möts söndag 10 december 16.00 i Munkfors Arena.

Artikeltaggar

Hockeytvåan Västra CIFK MunkforsIshockeyMunkfors ArenaÅmåls SK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.