Hoppa till huvudinnehållet

Konkurs för café i Filipstad

Publicerad:
bolagsverket
bolagsverket

Aktiebolaget Café Stationshuset Lesjöfors AB i Lesjöfors begärs i konkurs.

Företaget registrerades 21 januari 2014 och har haft sitt säte i Filipstad. Konkursen registrerades hos Bolagsverket och inleddes den 5 december, enligt uppgifter från kreditupplysningsföretaget AB Syna.

Styrelseordförande är Patrik Isaksson, 58 år.

Café Stationshuset Lesjöfors AB

Så går en konkurs till

En konkurs innebär, för ett aktiebolag, att det avvecklas genom att bolagets tillgångar används för att betala bolagets skulder. Ett bolag kan begäras i konkurs av aktiebolaget självt eller av en borgenär som har fordringar på bolaget. Tingsrätten tar upp ansökan och försätter bolaget i konkurs. Tingsrätten utser en konkursförvaltare som hanterar processen. Konkursförvaltaren redovisar till tingsrätten som avslutar konkursen och bolaget är därmed upplöst. Länk till Bolagsverket

Artikeltaggar

KonkurserLesjöforsNya företagNäringslivVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.