Hoppa till huvudinnehållet

Singelolycka på väg 61 — vägen är helt avstängd

Publicerad:

Trafiken i båda riktningarna på väg 61 mellan Norra By och Solhem påverkas av en singelolycka med en personbil, uppger Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Enligt Trafikverket har händelsen mycket stor påverkan på trafiken. Varningen skickades ut strax innan klockan åtta på kvällen på tisdagen och Trafikverket bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till klockan 21.30.

Uppdatering klockan 21:18: Trafiken påverkas inte längre av händelsen.

Artikeltaggar

EdaTrafikhändelser

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.