Hoppa till huvudinnehållet

Byggbranschen i Sunne får tillskott – nytt bolag startar

Publicerad:

Folk Å Få AB:s verksamhet ska vara "verksamhet med att tillhandahålla tjänster och material inom bygg- och anläggningsbranschen".

Styrelseordförande är Sven Bertil Andersson, 55 år.

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 27 november, har sitt säte i Sunne.

Företaget har ett aktiekapital på 50 000 kronor.

Folk å Få AB

Fullständig verksamhetsbeskrivning för Folk Å Få AB lyder: "Aktiebolaget ska bedriva verksamhet med att tillhandahålla tjänster och material inom bygg- och anläggningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Aktiebolaget ska även tillhandahålla tjänster inom trädgård, hushåll, redovisning och därmed förenlig verksamhet. Aktiebolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom."

Artikeltaggar

Nya företagNäringslivSunne kommunVärmlands länÖstra Ämtervik

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.