Hoppa till huvudinnehållet

Att flytta runt personal löser inga problem

Publicerad:
Turerna kring äldreboendet Häggården i Råda har varit många under året.
Turerna kring äldreboendet Häggården i Råda har varit många under året. Foto: Daniel Olausson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Vad händer i Hagfors kommun?

Chefer byts ut och undersköterskor flyttas runt... Har det inte varit tillräckligt med skriverier i tidningarna om Häggården och deras bekymmer bland personal och anhöriga? Blir det bättre om ni flyttar runt alla?

Vore det inte bättre att ta itu med problemen och inte bara tro att ni löser dem genom att flytta på personal? Problemen finns kvar och ni skapar fler genom att flytta runt personal hela tiden. Vi är många som trivs med våra jobb och arbetskamrater. Vi går till jobbet för de gamla och vi vill deras bästa. Vi behöver inte ha nya chefer stup i ett. Vi vill ha en närvarande chef som ser oss i personalen och tänker på vad vi gör för de gamla. Inte en chef som flyttar runt oss.

Det är dags att ni tänker på hur ni behandlar personal. Att bli utbytt och förflyttad för att andra ska ha ens jobb är väldigt konstigt. Det verkar som vi jobbar i en jävig kommun.

Bettan

Artikeltaggar

HagforsHäggårdenVård och omsorg