Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till stuga i Ekshärad – prislappen: 245 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Buda 50 i Ekshärad är nu klar.

Nya ägare blir Youssef och Charlotte Ghannam från Montpellier, Frankrike som köper fastigheten av Kerstin Karin Birgitta Bergman. Byggår för huset är 1960 och boarean är 45 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i november 2023 och priset blev 245 000 kronor.

De senaste tolv månaderna har det bara sålts ett hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det var Buda 11, som gick för 1 650 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenEkshäradFastighetsaffärerHagfors kommunVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.