Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Forshaga möter Dalen

Publicerad:
Forshaga IF Ishockey vann mot HC Dalen
Forshaga IF Ishockey vann mot HC Dalen

Forshaga jagar en seger när laget möter femteplacerade Dalen hemma i Ängevi Ishall. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i hockeyettan västra. Dalen blev utan poäng i mötet med Tranås senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Dalen på hemmaplan med 4-3.

Dalen är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar.

Artikeltaggar

Forshaga IF IshockeyHC DalenHockeyettanIshockeyÄngevi ishall

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.