Hoppa till huvudinnehållet

Hagfors segrare hemma mot Alunda

Publicerad:
Hagfors IBS vann mot Alunda IBF
Hagfors IBS vann mot Alunda IBF

Hagfors vann hemma mot Alunda i division 1 västra Svealand herr i innebandy. Matchen på lördagen slutade 8-4 (2-1, 2-1, 4-2).

Det var hemmaseger nummer fem i rad för Hagfors.

Hagfors startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Alexander Bergström och Emil Steorn innan Alunda svarade och gjorde 2-1 genom Hampus Andersson. Även i andra perioden var det Hagfors som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 4-2.

Hagfors startade också tredje perioden vassast. Laget gick från 4-2 till 7-2. Men Alunda svarade och gjorde 7-3.

Därefter var det dock Hagfors som avgjorde. Laget gjorde 8-3 med två minuter kvar att spela genom Lukas Larsson på pass av Albin Jonasson. Alunda hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 8-4.

Hagfors ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Alunda är på nionde plats.

I nästa match möter Hagfors Kais Mora hemma på lördag 25 november 14.00.

Artikeltaggar

Alunda IBFHagfors IBSInnebandyUddeholm arena

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.