Hoppa till huvudinnehållet

Stopp på väg 608 på grund av en singelolycka

Publicerad:

Det är problem i trafiken i båda riktningarna på väg 608 mellan Alkvettern och Rishöjden. Orsaken är en singelolycka, enligt Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Enligt Trafikverket har händelsen stor påverkan på trafiken, ett körfält är blockerat. Varningen skickades ut klockan 13.23 på torsdagen och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till 14.30.

Uppdatering klockan 14:15: Trafiken påverkas inte längre av händelsen.

Artikeltaggar

StorforsTrafikhändelser

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.