Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till gård i Väse – pris: 5 600 000 kronor

Publicerad:

5 600 000 kronor fick Ida Karolina Gillstedt, 27, och Sten Mikael Rickard Gillstedt, 30, från Molkom ge för fastigheten på adressen Viberg 411 i Väse.

Gården innehåller ett hus med boyta på 190 kvadratmeter, åkermarker på 33 hektar och 30 hektar skog. En ekonomibyggnad på 946 kvadratmeter finns också på fastigheten. Köpet från säljarna Ingalill Maria Wiik, Ann-Marie Carina Dahlén och Ford Arne Johnny Martinsson blev klart i oktober 2023.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerKarlstads kommunVärmlands länVäse

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.