Hoppa till huvudinnehållet

Företag i Degerfors försätts i konkurs

Publicerad:
bolagsverket
bolagsverket

Aktiebolaget Ah's Trading AB i Degerfors begärs i konkurs.

Företaget registrerades 12 april 2022 och har haft sitt säte i Degerfors. Konkursen har nu registrerats hos Bolagsverket och inleddes den 13 november, enligt uppgifter från kreditupplysningsföretaget AB Syna.

AH's trading AB

Så går en konkurs till

En konkurs innebär, för ett aktiebolag, att det avvecklas genom att bolagets tillgångar används för att betala bolagets skulder. Ett bolag kan begäras i konkurs av aktiebolaget självt eller av en borgenär som har fordringar på bolaget. Tingsrätten tar upp ansökan och försätter bolaget i konkurs. Tingsrätten utser en konkursförvaltare som hanterar processen. Konkursförvaltaren redovisar till tingsrätten som avslutar konkursen och bolaget är därmed upplöst. Länk till Bolagsverket

Artikeltaggar

DegerforsDegerfors kommunKonkurserNya företagNäringslivÖrebro län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.