Hoppa till huvudinnehållet

Segerraden förlängd för Munkfors – besegrade Karlskoga IK

Publicerad:
Karlskoga IK förlorade mot IFK Munkfors
Karlskoga IK förlorade mot IFK Munkfors

2-6 (0-1, 0-4, 2-1) blev resultatet när Karlskoga IK och Munkfors möttes i Nobelhallen på söndagen. I och med detta har Munkfors fyra raka segrar i hockeytvåan västra C herr.

– Tycker vi gör en stabil bortamatch. Vi får bra utdelning i andra perioden och vinner matchen där. I tredje är det ganska avslaget från båda lagen. Extra plus till Henrik Lindberg som gör två mål och jobbar hårt hela matchen, kommenterade Munkfors tränare Olof Nilsson.

Formen på bortaplan håller därmed i sig för Munkfors, som nu har fem raka segrar.

Munkfors tog ledningen efter 4.00, genom Henrik Lindberg framspelad av Robert Basth och Robin Törnkvist. I andra perioden var Munkfors starkast och gick från 0-1 till 0-5 genom mål av Robin Johannesson, Henrik Lindberg, Hedi Fatnassi och Benjamin Trust, det sista med 1.14 kvar att spela av matchen kunde Samuel Erlandsson och Gustav Östlund göra både 1-5 och 2-5 för Karlskoga IK.

Munkfors kunde dock avgöra till 2-6 med en sekund kvar av matchen genom William Johannesson.

Munkfors Albin Törnkvist hade tre assists.

Resultatet innebär att Karlskoga IK ligger kvar på sjätte plats och Munkfors på tredje plats i tabellen.

Onsdag 15 november 19.00 spelar Munkfors hemma mot Arvika.

Artikeltaggar

Hockeytvåan Västra CIFK MunkforsIshockeyKarlskoga IKNobelhallen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.