Hoppa till huvudinnehållet

Tuff match slutade med seger för Hellton mot HB 78

Publicerad:
IF Hellton vann mot HB 78 Jönköping
IF Hellton vann mot HB 78 Jönköping

Det svängde i matchen i division 2 västra herr i handboll mellan Hellton och HB 78 i Sundsta Sporthall. Bortalaget HB 78 hade ledningen i halvtid, med 13-12, men efter pausen vände Hellton matchen och vann till slut med 29-24.

– Vi slarvade mycket i första halvlek och hade mängder med tekniska fel. I början av andra halvlek tog vi snabbt ikapp mycket tack vare bra försvar och målvaktsspel. Vi hade 2-3 måls ledning större delen av andra halvlek och drog ifrån ytterligare på slutet med lite kontringar, kommenterade Helltons lagledare Simon Ambjörnsson.

Kasper Wallouch-Lindholm 8, Linuz Andersson 6, Marius Glennert 6, Erik Magnusson Quanz 3, Hampus Olsson 2, Michael Shirafkan Nejad 2, Elvir Kulic och Carl Lindström gjorde Helltons mål.

Det här betyder att Hellton nu ligger på sjunde plats i tabellen, och HB 78 är på nionde plats.

Lördag 18 november 13.45 spelar Hellton hemma mot HK Lidköping.

Artikeltaggar

Division 2 västraHandbollHB 78 JönköpingIF HelltonSundsta Sporthall

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.