Hoppa till huvudinnehållet

Målfest när BIK Karlskoga J20 krossade Strömsbro

Publicerad:
BIK Karlskoga J20 vann mot Strömsbro IF
BIK Karlskoga J20 vann mot Strömsbro IF

BIK Karlskoga J20 hade inga problem med Strömsbro i J20 Region väst herr i ishockey, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-1 (2-0, 8-1, 0-0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Strömsbro vann med 5-2.

– Jag tycker att våra 40 första minuter idag håller riktigt bra kvalité, passningsspelet är rejält och vi flyttar pucken till varandra på ett väldigt positivt sätt, skönt även att få lite utdelning i målskyttet när vi väl spelar på den nivån som vi vill spela på, i sista perioden så slappnar vi av och vill göra det själva hela tiden och då blir inte utdelningen några mål så det är en bra lärdom för framtiden, tyckte BIK Karlskoga J20:s tränare Marcus Kull, efter matchen.

Strömsbros tränare Rasmus Martinsson om matchen:

– Vi gör en bra första och sista period, tyvärr klappar vi genom i andra perioden vilka avgör matchen.

Därmed har BIK Karlskoga J20 vunnit sju matcher i rad i J20 Region väst herr.

BIK Karlskoga J20 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Anton Edström och ett mål av Carl Lindskog. Det var bara början för BIK Karlskoga J20. BIK Karlskoga J20 tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.01 genom Nikita Ivashchenko, och gick upp till 8-0 innan Strömsbro svarade.

Slutresultatet blev 10-1 i BIK Karlskoga J20:s favör. I tredje perioden höll BIK Karlskoga J20 i sin 10-1-ledning och vann.

Ludwig Sundström gjorde ett mål för BIK Karlskoga J20 och två målgivande passningar, Hannes Edvinsson hade tre assists och Nikita Ivashchenko gjorde tre mål.

BIK Karlskoga J20 stannar därmed i serieledning, och Strömsbro på femte plats, i tabellen.

Fredag 10 november 19.30 spelar BIK Karlskoga J20 borta mot Hudiksvall. Strömsbro möter Malung borta i Malungs Ishall lördag 11 november 16.00.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga J20IshockeyJ20 Region västNobelhallenStrömsbro IF

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.