Hoppa till huvudinnehållet

Forshaga vill förlänga segersviten

Publicerad:
Forshaga IF Ishockey förlorade mot Mariestad Bois HC
Forshaga IF Ishockey förlorade mot Mariestad Bois HC

Forshaga tar emot Mariestad i Ängevi Ishall i hockeyettan västra i kväll. Forshaga har inför matchen fyra segrar i rad, den senaste mot Surahammar med 5-3, och ligger nu sexa i tabellen. Mariestad vann sin senaste match med 12-3 mot Mjölby.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Mariestad, med 5-2.

Mariestad är obesegrade på bortaplan, efter fyra raka segrar.

Artikeltaggar

Forshaga IF IshockeyHockeyettanIshockeyMariestad Bois HCÄngevi ishall

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.