Hoppa till huvudinnehållet

Gården på postadress Skarbol Västanås 1 i Töcksfors har bytt ägare

Publicerad:

Clas Ruben Stenborg, 53 år, ärver lantbruksfastigheten på Skarbol Västanås 1 i Töcksfors av Gunnel Irene Vilhelmina Stenborg.

Gården innehåller ett hus med boyta på 109 kvadratmeter, 4 hektar åkermark, 3 hektar betesmarker och skogsmark på 8 hektar (samt ett skogligt impediment). På fastigheten står dessutom en ekonomibyggnad på 149 kvadratmeter. Affären blev klar i oktober 2023.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerTöcksforsVärmlands länÅrjängs kommun

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.