Hoppa till huvudinnehållet

Tomt i Vålberg har fått ny ägare – priset: 100 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av tomten på Tjäderstigen 28 i Vålberg är nu klar.

Ny ägare blir Martin Johann Gwechenberger, 59 år, från Karlstad, som köpte fastigheten av Lars Henrik Fält. Ägarbytet gjordes i oktober 2023 och priset blev 100 000 kronor. Tomten är 290 kvadratmeter stor.

För mindre än en månad sedan såldes ett hus knappt en kilometer därifrån, på Vårdkasvägen 9. Där såldes ett 119 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 1 700 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerKarlstads kommunVålbergVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.