Hoppa till huvudinnehållet

Sara Gunnarsson (L) föreslås få plats i partistyrelsen

Publicerad:
Reporter Oskar Sandström
Oskar Sandström
oskar.sandstrom@nwt.se
Sara Gunnarsson. Arkivbild.
Sara Gunnarsson. Arkivbild. Foto: Tommy Andersson

Liberalen Sara Gunnarsson från Värmland är föreslagen till ny ledamot partistyrelsen. Det blev klart efter valberedningens möte på torsdagskvällen.

Partistyrelsen är det högsta beslutande organet i partierna och består av medlemmar från hela Sverige. Den 17 till 19 november ska Liberalerna hålla sitt landsmöte där en ny partistyrelse ska väljas.

Sara Gunnarsson är från Forshaga men bor numer i Karlstad. Hon gick med i partiet under valrörelsen 2014. Efter valet 2022 blev hon regionråd och är vice ordförande för kollektivtrafiknämnden och ledamot av regionstyrelsen. Sara Gunnarsson är även ledamot av Karlstads kommunfullmäktige och vice ordförande i miljönämnden. Hon har även varit ledarskribent för Karlstads-Tidningen.

Debatt: Liberal hälso- och sjukvårdspolitik för hela Värmlands bästa

Artikeltaggar

BeslutEkonomiForshagaKarlstadKarlstads-TidningenKommunfullmäktigeLiberalernaSara GunnarssonStyrelserValberedningVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.