Hoppa till huvudinnehållet

Mållös match när Strömtorp mötte Köping FF

Publicerad:
Strömtorps IK spelade lika mot Köping FF
Strömtorps IK spelade lika mot Köping FF

Det blev mållöst, 0-0, när Köping FF gästade Strömtorp på Strömtorps IP i division 3 västra Svealand herr i fotboll på lördagen.

Strömtorp har en seger, två oavgjorda och två förluster och 7–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Köping FF har två vinster, en oavgjord och två förluster och 7–5 i målskillnad. Det här var Strömtorps tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Strömtorp slutar på tredje plats, och Köping FF på femte plats.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollKöping FFStrömtorps IKStrömtorps IP

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.