Hoppa till huvudinnehållet

Forshaga tar emot Falu IF

Publicerad:
Forshaga IF Ishockey vann mot Falu IF
Forshaga IF Ishockey vann mot Falu IF

Match igen för Forshaga när Falu IF gästar Ängevi Ishall i hockeyettan västra i dag. Lagen har inte imponerat i serieinledningen och är helt utan poäng efter två matcher. Inget av lagen lyckades senast, Forshaga förlorade mot Tranås med 3-4 och Falu IF mot Mjölby med 2-4.

Falu IF är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Artikeltaggar

Falu IFForshaga IF IshockeyHockeyettanIshockeyÄngevi ishall

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.