Hoppa till huvudinnehållet

Utklassning när Hellton besegrade Warta

Publicerad:
IF Hellton vann mot HP Warta
IF Hellton vann mot HP Warta

Hellton hade inga problem med Warta i division 2 Väst dam i handboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 36-25 (17-11).

Målgörare för Hellton var Emma Wallin 9, Elsa Bäckstrand 7, Nellie Haage 6, Hannele Limjoco Diaz 3, Nellie Magnusson 3, Emmi Billenius 2, Anna Larsson 2, Alva Ståhlberg 2, Emmy Hollsten Skogman och Miranda Nilsson.

Hellton tar sig an Lidköping i nästa match borta onsdag 4 oktober 19.30.

Artikeltaggar

HandbollHP WartaIF HelltonSundsta Sporthall

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.