Hoppa till huvudinnehållet

Hagfors vann lätt hemma mot LI20 IBF

Publicerad:
Hagfors IBS vann mot LI20 IBF
Hagfors IBS vann mot LI20 IBF

Hagfors vann på hemmaplan mot LI20 IBF i division 1 västra Svealand herr i innebandy med klara 8-2 (4-0, 2-0, 2-2).

– Det var skönt att studsa in på vinnarspåret. Alla femmor fick producera framåt och vi var klart mer konstruktiva i anfallsspelet än i premiären, precis som vi pratat om inför matchen att vi skulle vara. Sedan är det alltid extra kul att det blir en del mål från backplatserna. Det tar vi också med oss vidare in i säsongen, tyckte Hagfors tränare Niclas Andersson, efter matchen.

Det var första segern för Hagfors, efter 3-4 mot Sandvikens AIK i premiären.

Hagfors spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Isak Wessman, ett mål av Lucas Söderström och ett mål av Dennis Larsen. Hagfors stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 4-0 till 7-0 på bara 6.18. Med 1.57 kvar i perioden i tredje perioden ökade Hagfors på till 8-0, återigen genom Lucas Söderström.

Love Mabergs och Gustav Pihlblad reducerade förvisso, men närmare än 8-2 kom inte LI20 IBF. Hagfors tog därmed en stabil seger.

Hagfors Lucas Söderström stod för två mål och två assists.

I nästa omgång har Hagfors Runsten borta i Gavlehov Arena, söndag 8 oktober 16.00.

Artikeltaggar

Hagfors IBSInnebandyLI20 IBFUddeholm arena

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.