Hoppa till huvudinnehållet

Alexander Oscarson matchhjälte för Töcksfors hemma mot Skoghall

Publicerad:
Töcksfors IF vann mot IFK Skoghall
Töcksfors IF vann mot IFK Skoghall

Töcksfors vann på hemmaplan mot Skoghall med 1-0 (0-0) på fredagen i division 4 Värmland herr i fotboll.

– Vi var klart bättre och vann rättvist, skulle nog avgjort matchen tidigare men vi har haft lite svårt i sista tredjedelen på slutet. Målet kom på en kontring med ett fint inlägg och säker nick av Oscarsson. Skoghall flyttar upp på slutet och försöker och kämpar bra men vi håller undan. Riktigt bra domartrio också det bör nämnas, kommenterade Töcksfors tränare Glenn Julin.

Skoghalls ledare Anders Larsson om matchen:

– Det var en mycket bra division 4 match, bra tempo och tuffa när kamper och snabba omställningar Vi var värda en poäng men våra svårigheter att avgöra i sista momentet ställer till det för oss! Vi gör en riktigt bra match och får ta med oss insatsen till serieepilogen mot Forshaga.

Alexander Oscarson stod för Töcksfors avgörande mål efter 55 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 55:e minuten innan Alexander Oscarson gjorde 1–0 för Töcksfors, vilket stod sig matchen ut.

Töcksfors har två segrar, en oavgjord och två förluster och 6–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skoghall har tre oavgjorda och två förluster och 3–5 i målskillnad. Det här var Töcksfors femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Skoghalls fjärde uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Töcksfors på femte plats i tabellen, och Skoghall är på fjärde plats.

I nästa match möter Töcksfors Arvika borta och Skoghall möter Forshaga hemma. Båda matcherna spelas lördag 7 oktober 15.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollHagavallenIFK SkoghallTöcksfors IF

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.