Hoppa till huvudinnehållet

Albin Pettersson nätade i Grums förlust

Publicerad:
BIK Karlskoga J20 vann mot Grums IK Hockey
BIK Karlskoga J20 vann mot Grums IK Hockey

Grums förlorade mot BIK Karlskoga J20 i J20 Region väst herr i ishockey i Nobelhallen. 5-1 (1-1, 2-0, 2-0) slutade matchen på tisdagen.

Första perioden var jämn. Grums inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Albin Pettersson efter bara 43 sekunder, men BIK Karlskoga J20 kvitterade genom Noel Lindståhl efter 4.46. BIK Karlskoga J20 spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Nikita Ivashchenko, Melvin Joona och Oskar Johansson. 2.00 in i tredje perioden slog William Bengtsson till på pass av Emil Niclasson och ökade ledningen för BIK Karlskoga J20. 5-1-målet blev matchens sista.

Grums har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. BIK Karlskoga J20 har nio poäng.

Nästa motstånd för Grums är Orsa. Lagen möts lördag 30 september 13.00 i Billerudhallen.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga J20Grums IK HockeyIshockeyJ20 Region västNobelhallen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.