Hoppa till huvudinnehållet

Fortsatt tungt för Degerfors efter oavgjort mot BK30

Publicerad:
Västerås BK spelade lika mot Degerfors IF Dam
Västerås BK spelade lika mot Degerfors IF Dam

Det var ett tag sedan Degerfors senast vann en match i division 1 mellersta dam i fotboll. Det gick inte vägen på bortaplan mot BK30 heller. 1-1 (1-0) slutade matchen på Ringvallen på söndagen, åttonde matchen i rad utan seger för Degerfors.

– 1-1 är rättvist efter att vi haft varsin halvlek. Tyvärr spelades matchen på Sveriges sämsta konstgräsplan vilken inte borde vara godkänd för spel i Div 1, kommenterade Degerfors tränare Petter Toivonen efter matchen.

BK30 tog en tidig ledning. Elvira Gustafsson gjorde målet, redan i 14:e minuten. Det dröjde till den 71:a minuten innan Sara Sandberg kvitterade för Degerfors. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Det här betyder att BK30 ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Degerfors på nionde plats.

Lördag 30 september 14.00 spelar Degerfors borta mot Enskede.

Artikeltaggar

Degerfors IF DamFotbollRingvallenVästerås BK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.