Hoppa till huvudinnehållet

Arvika avgjorde i tredje perioden

Publicerad:
Karlskoga IB förlorade mot Arvika IBF
Karlskoga IB förlorade mot Arvika IBF

I två perioder hängde hemmalaget Karlskoga hyggligt med i matchen mot Arvika. Men Arvika öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 1-7 (1-2, 0-1, 0-4) i matchen i division 2 Värmland herr i innebandy.

– Vi går för att vända matchen så blir fler spelare som följer med i offensiven och blir straffade på omställningar, tyckte Karlskogas tränare Alexander Palosaari, efter matchen.

Arvikas tränare Emil Sjöberg om matchen:

– Tycker vi inleder matchen piggt, sedan släpper vi in ett mål i powerplay och blir lite stressade efter det. Vi tar tag i det i början på andra perioden och trummar på framåt men har lite svårt och få in bollen. Tillslut får vi det viktiga 1-4 målet efter ett stort spelövertag och kan efter de rinna ifrån Karlskoga.

Arvika startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Fredrik Sjöberg och Hugo Arvidsson innan Karlskoga svarade och gjorde 2-1 genom Gabriel Björkman. Efter 3.03 i andra perioden nätade Henrik Lindh, framspelad av Johan Jonasson och gjorde 1-3. Arvika fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Adam Kisterud, Jimmie Peeters, Henrik Davidsson och Johan Jonasson.

Johan Jonasson gjorde ett mål för Arvika och två assist.

När lagen senast möttes blev det seger för Arvika med 7-6.

I nästa omgång har Karlskoga Edebäck hemma i Karlbergshallen, lördag 7 oktober 14.00. Arvika spelar hemma mot Billingsfors lördag 30 september 16.30.

Artikeltaggar

Arvika IBFDivision 2 VärmlandInnebandyKarlbergshallenKarlskoga IB

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.