Hoppa till huvudinnehållet

I NATT: Ung kvinna misshandlades och man blev av med körkortet

Publicerad:
Det blev en del aktivitet för polisen i Värmland under natten. Genrebild.
Det blev en del aktivitet för polisen i Värmland under natten. Genrebild. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Det har varit en del polisiär aktivitet under natten. Bland annat har en man kört mer än 30 kilometer i timmen för fort utanför Karlstad, och blev av med körkortet.

En kvinna i 20-årsåldern ska även ha blivit misshandlad av två personer i Torsby.

Strax efter midnatt mellan torsdagen och fredagen stoppades en man i 45-årsåldern på länsväg 571 i höjd med Väse av polis. Han fick en fortkörningsbot som han betalade på platsen. Han blev också av med körkortet omgående.

– Han körde i mer än 30 kilometer i timmen för fort, därav togs körkortet på plats, berättar Sophia Jiglind, presstalesperson polisregion Bergslagen.

Sophia Jiglind, presstalersperson på Polisregion Bergslagen.
Sophia Jiglind, presstalersperson på Polisregion Bergslagen. Foto: LARS HEDELIN

Knappt ett par timmar senare kallades en polispatrull till området Åsen i Torsby med anledning av ett bråk.

En kvinna i 20-årsåldern ska ha blivit neddragen på marken av två andra kvinnor och hamnat i gruset på marken. Polisen har upprättat en anmälan om ringa misshandel.

– Det är lite oklart vad som har föranlett bråket. Men hon ska ha blivit neddragen bakifrån. Sedan är det alkohol inblandat i ärendet, där någon form av festlighet ligger bakom, förklarar Sophia Jiglind.

I nuläget är det någon som är frihetsberövad i ärendet. Kvinnan som ska ha blivit utsatt har inte ådragit sig några allvarliga skador, men är omtumlad efter händelsen.

Artikeltaggar

AlkoholBrott, lag och rättFrihetsberövadeMisshandelSophia JiglindTorsbyVärmlands länVäse

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.