Hoppa till huvudinnehållet

Stor villa i Värmlands Nysäter får 61-åring ny ägare – prislappen: 1 100 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset på Olofs Väg 3 i Värmlands Nysäter är nu klar.

Ny ägare blir Carina Maria Elisabeth Udd, 61, från Mellerud som köper fastigheten av Bengt Peter Kjellberg. Huset har en boyta på 293 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i september 2023 och priset blev 1 100 000 kronor.

Alldeles i närheten såldes för tio månader sedan ett annat hus, på Marknadsvägen 14. Priset blev där 1 400 000 kronor, för det 234 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSäffle kommunVärmlands länVärmlands Nysäter

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.