Hoppa till huvudinnehållet

Olycka med farligt gods på E18

Publicerad:

Trafiken i riktning mot Karlskoga på E18 mellan Gökhöjden och Strömsborg påverkas av en olycka med farligt gods, uppger Trafikverket.

Trafikverket bedömer att händelsen har liten påverkan på trafiken men framkomligheten är begränsad. Larmet om händelsen kom in vid elvatiden på kvällen på fredagen. Man bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till lördag klockan tre på natten

Uppdatering klockan 03:02: Trafiksituationen ej längre påverkad.

Artikeltaggar

KarlstadTrafikhändelser

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.