Hoppa till huvudinnehållet

Grums föll i förlängning borta mot BIK Karlskoga

Publicerad:
BIK Karlskoga Junior vann mot Grums IK Hockey
BIK Karlskoga Junior vann mot Grums IK Hockey

Det blev en riktigt jämn match när Grums mötte BIK Karlskoga på bortaplan i J18 Region väst herr i ishockey. Matchen avgjordes först i förlängningen där BIK Karlskoga var starkast, och slutresultatet blev 4-3 (1-1, 0-1, 2-1, 1-0).

Linus Ericsson stod för BIK Karlskogas avgörande mål 1.55 in i förlängningen.

Första perioden var jämn. Grums inledde bäst och tog ledningen genom Lucas Branting efter 7.48, men BIK Karlskoga kvitterade genom Joel Antonsson efter 14.27. Grums startade andra perioden starkast. Laget gick från 1-1 till 1-3 genom mål av Viktor Berg och Lucas Branting innan BIK Karlskoga svarade och gjorde 2-1 genom Alfred Nilsson. 17.28 in i tredje perioden slog Tobias Gustafsson till på pass av William Pettersson och kvitterade för BIK Karlskoga. I förlängningen tog det 1.55 innan BIK Karlskoga också avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Linus Ericsson.

BIK Karlskoga har nu två poäng och Grums har ett poäng när båda lagen har spelat två matcher.

Söndag 24 september 13.00 spelar Grums hemma mot VIK Hockey.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga JuniorGrums IK HockeyIshockeyJ18 Region västNobelhallen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.