Hoppa till huvudinnehållet

Stopp på väg 63 på grund av singelolycka med en personbil

Publicerad:

Det är problem i trafiken i båda riktningarna på väg 63 mellan Rudsberg och Molkom. Orsaken är en olycka med en personbil, uppger Trafikverket. Polis är på plats.

Enligt Trafikverket har händelsen stor påverkan på trafiken, ett körfält är blockerat. Varningen gick ut strax innan tre på eftermiddagen på onsdagen och enligt Trafikverket bedöms trafiken påverkas fram till klockan 16.00.

Uppdatering klockan 15:55: Trafiksituationen ej längre påverkad.

Artikeltaggar

KarlstadTrafikhändelser

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.