Hoppa till huvudinnehållet

Arvika slog Karlskoga SK borta

Publicerad:
Karlskoga SK förlorade mot IK Arvika Fotboll
Karlskoga SK förlorade mot IK Arvika Fotboll

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Arvika, som vann borta mot Karlskoga SK med 2-1 (1-1) i division 4 Värmland herr i fotboll på lördagen.

Arvikas tränare Christian Berntsson:

– En match som är mycket kontrollerad även fast siffrorna visar bara 2-1. De får en straff och efter det ökar vi och trummar på. I andra halvlek så trycker vi ner de ordentligt och det är egentligen bara en tidsfråga innan vi ska göra mål känns det som. Starkt att avgöra i slutet. Bud på fler mål. En riktigt bra genomförd match av grabbarna och rättvis seger enligt mig.

Målgörare för Karlskoga SK var Ludwig Bergenhem, medan Arvikas mål gjordes av Peter Ek. Ett av Arvikas mål var ett självmål.

Karlskoga SK har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Arvika har tre vinster och två förluster och 11–10 i målskillnad. Det här var Karlskoga SK:s fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Arvikas tredje uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Karlskoga SK på åttonde plats i tabellen, och Arvika är på sjunde plats.

I nästa match möter Karlskoga SK Sunne borta och Arvika möter Hertzöga hemma. Båda matcherna spelas lördag 23 september 15.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIK Arvika FotbollKarlskoga SKStråvallen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.