Hoppa till huvudinnehållet

Två singelolyckor i Karlstad på söndagsmorgonen – en person till sjukhus

Publicerad:
Två olyckor har inträffat. Genrebild.
Två olyckor har inträffat. Genrebild. Foto: Johan Nilsson/TT

Strax före klockan åtta på söndagsmorgonen fick SOS Alarm in två larm om singelolyckor i Karlstad.

Det första larmet kom in till SOS Alarm klockan 7.50. En personbil hade kört av vägen och in i ett staket på Karmgatan på Våxnäs. Polis och ambulans skickades till platsen. Polisen uppger att föraren inte behövdes föras till sjukhus. Patrullen på platsen bedömde att det handlade om en olycka och föraren är inte misstänkt för brott.

Sex minuter senare, klockan 7.56, kom nästa larm. Det handlade också den här gången om en singelolycka, fast nu på E18 i höjd med Björkåsmotet strax väster om Karlstad.

Direkt efter att olyckan hade skett uppgav SOS Alarm att det fanns två personer i bilen. Polisen kompletterade sedan informationen med att enbart föraren – en man i femtioårsåldern – hade förts med ambulans till sjukhus. Det finns inga uppgifter om den andra personens tillstånd.

Strax före klockan två på söndagseftermiddagen gick polisen ut med information om föraren är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Artikeltaggar

E18KarlstadOlyckorOlyckor och katastroferSingelolyckorSOS AlarmTrafikVåxnäs

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.