Hoppa till huvudinnehållet

I NATT: Kraftig fortkörning och grov misshandel

Publicerad:
Reporter Odd Råberg
Odd Råberg
odd.raberg@nwt.se
Foto: Johan Nilsson/TT

Grov misshandel, narkotikabrott och en kraftig hastighetsöverträdelse – det var några av ärendena polisen i Värmland fick hantera under natten mellan lördag och söndag.

Den grova misshandeln skedde i Torsby. Enligt polisen fördes en man i 18-årsåldern till sjukhus efter att han hade påträffats i centrum vid halv ett på natten. Vid lunchtid berättade Lars Hedelin, presstalesperson hos polisen i region Bergslagen, att poliser har talat med den misshandlade mannen. Eftersom gärningsmannen är på fri fot går polisen inte ut med några närmare uppgifter om misshandeln – som klassas som grov – eller om vilka skador mannen ska ha fått.

En man i 20-årsåldern greps vid ettiden på natten på Herrhagen i Karlstad. Han är misstänkt för att ha haft narkotika som han tänkte sälja vidare. Han anhölls senare av åklagare.

50 km för fort

Vid halv sex på morgonen stoppade polisen en bil öster om Karlstad efter att dess hastighet hade mätts till 120 kilometer i timmen på en 70-väg. Föraren – en kvinna i 50-årsåldern – fick sitt körkort omhändertaget på plats av polispatrullen.

– Hon har fått en ordningsbot av patrullen och hon har accepterat den på plats, säger Lars Hedelin, presstalesperson hos polisen i region Bergslagen.

Lite före klockan tre på natten blev en man i 40-årsåldern envarsgripen – alltså gripen av en privatperson eller en väktare – som misstänkt för sexuellt ofredande av en kvinna i 20-årsåldern.

Strax före klockan ett på natten greps en man i Kristinehamn misstänkt för brott mot knivlagen och för ringa narkotikabrott.

Polisen rapporterar också att de under natten fick in många samtal från allmänheten om fordon som spelade musik på hög volym.

Artikeltaggar

BrottBrott mot knivlagenBrott, lag och rättHerrhagenKarlstadLars HedelinMisshandelNarkotikabrottVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.